| Telovadba za predšolske otroke na obali - gibalna abeceda - ŠD Ocean Koper
Telovadba za predšolske otroke na obali - gibalna abeceda - ŠD Ocean Koper. Gibalna abeceda je namenjena je predšolskim otrokom od 2 do 5 let. Telovadba za predšolske otroke.
telovadba, gibalna abeceda, predšolski otroci, športno društvo, koper, obala
15412
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15412,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Gibalna ABC

Gibalna abeceda je namenjena je predšolskim otrokom od 2 do 5 let.

 

Skupina najmlajših (2.-3.leta) bo vadila s starši. Starejši otroci 3,4 in 5 letniki pa bodo vadili pod budnim očesom učiteljev in vaditeljev gibalne abecede. Na igriv način bomo skušali razvijati gibalne sposobnosti otrok in s tem nuditi široko podlago za kasnejše ukvarjanje s športom.

V tem obdobju je otrokov gibalni razvoj najbolj intenziven. S primernimi igrami lahko ta razvoj zelo obogatimo in postavimo zelo trde temelje kasnejšemu zdravemu razvoju s pestrejšo možnostjo izbire športnih dejavnosti.

Urnik

Gibalna abeceda  poteka od oktobra do maja v otroško prilagojeni zviralnici ŠD Ocean. Točen termin vadbe posamezne skupine je dogovorjen tudi upoštevajoč želje prijavljenih (dan v tednu, prijateljstva,…).

 

Gibalna abeceda bo potekala v Gibalnem laboratoriju športnega društva Ocean na Ulici stare pošte 3 v centru mesta (20m od trga Brolo).

Cenik

  • Gibalna abeceda

  • 35/ mesec
  • Vadnina se plačuje mesečno, ne glede na število tednov vadbe. Vadnina se poravna vsak prvi teden v mesecu ko vadba poteka. V času šolskih počitnic vadbe ni.

Prijavnica

Prijave pošljite čim prej, najkasneje pa do 25.9.2023. Potrjen termin vadbe vašega otroka vam bomo posredovali po spletni pošti na naslov, ki ga boste navedli v prijavnici. Z vadbo bomo začeli v mesecu oktobru.Potrjujem, da so navedeni podatki resnični. Prijavnica velja tudi kot pristopna izjava društvu. Z oddajo prijavnice postajam član/ica Športnega društva Ocean. S članstvom pridobivam pravico do vključevanja v vse aktivnosti društva in dovoljujem, da bo Športno društvo Ocean uporabljalo moje podatke za obveščanje o vadbi in o novih programih društva. Z oddajo prijavnice dovoljujem tudi objavo morebitnih slik na spletu.