| Tečaj plavanja za otroke na obali - plavanje za šole in vrtce -Koper, ŠD Ocean
Tečaj plavanja za otroke na obali - plavanje za šole in vrtce -Koper, ŠD Ocean. Ponujamo vam kvalitetne, strokovne in celovite rešitve na področju športa šolskih otrok.
tečaj plavanja, koper, otroci, obala, šole, vrtci, ocean, športno društvo
15473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15473,page-child,parent-pageid-15410,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ponudba za šole in vrtce

Ponujamo vam kvalitetne, strokovne in celovite rešitve na področju športa šolskih otrok.

 

Ponudba je usmerjena v področje plavanja in prilagajanja na vodo. Vadbo bo vodila strokovno izobražena skupina učiteljev plavanja z veliko izkušnjami. Vsi učitelji in trenerji so ustrezno licencirani in zavedeni v sistemu evidentiranja amaterskih strokovnih kadrov v športu (ŠPAK). Učenje poteka v termalnih bazenih Aquaparka Žusterna v Kopru, ki nudi optimalne pogoje za izvajanje dejavnosti učenja plavanja in prilagajanja na vodo.

 

Po normativih Ministrstva za šolstvo in šport upoštevamo kriterije 8 neplavalcev oz. 12 plavalcev na učitelja plavanja. Pri vrtčevskih otrocih in učencih s posebnimi potrebami priporočamo zmanjšanje števila vadečih v skupinah.

Pri izvajanju 15 ali 20 urnih tečajev cena zajema še:

 

  • Začetno preverjanje znanja
  • Predavanje o kopališkem redu in reševanju iz vode
  • Zaključno preverjanje znanja
  • Tekmovanje v plavanju

 

Tečaje ali enodnevna preverjanja organiziramo po predhodni najavi vsaj 14 dni.

Cenik

Najem in vstopnina
Cena
Najem učitelja na šolsko uro (45min)
25 €