| Potapljanje - potapljaški tečaji za otroke na obali - ŠD Ocean Koper
Potapljanje - potapljaški tečaji za otroke na obali - ŠD Ocean Koper. Za nami je že vrsta generacij mladih potapljačev. Potapljanje - potapljaški tečaji za otroke na obali.
potapljanje, koper, obala, potapljaški tečaji, otroci, šd ocean
15416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15416,page-parent,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Potapljanje

Za nami je že vrsta generacij mladih potapljačev.

 

V novem šolskem letu s programom nadaljujemo, novincem je na voljo osnovni, že izkušenim pa nadaljevalni program.

 

Prijave v osnovni program so možne tudi med letom.

POTAPLJAŠKE AVANTURE – OSNOVNI PROGRAM

 

Vadba je sestavljena iz potapljanja na vdih in potapljanja z avtonomno potapljaško opremo. V okviru programa bodo udeleženci spoznali tako teoretične osnove potapljanja kot njihovo uporabo v praksi; vse v varnem bazenskem okolju in pod budnim očesom inštruktorjev in vaditeljev potapljanja.

POTAPLJAŠKE AVANTURE – NADALJEVALNI PROGRAM

 

Nadaljevalni program je namenjen tistim, ki so uspešno zaključili osnovni program ali pa imajo opravljen potapljaški tečaj katerekoli priznane potapljaške šole.

V okviru programa se bodo udeleženci srečali z osnovami podvodne navigacije s kompasom, osnovami iskanja predmetov pod vodo, osnovami reševanja, dvigovanjem predmetov iz vode z uporabo podvodnega balona, gibanjem z uporabo podvodnega skuterja in podvodno fotografijo.

Poleg redne vadbe bomo v okviru obeh programov v zimskem času organizirali nekaj predavanj na temo potapljanja, ki bodo potekala v prostorih društva v Kopru. Udeležba na predavanjih je brezplačna.

 

Za tiste, ki želijo več, v poletnem času organiziramo potapljaške športne dneve in potapljaške tečaje, ki so namenjeni tako otrokom kot odraslim.

Več o potapljaških programih in tečajih tudi na spletni strani www.oceandiving.si. saj z društvom Oceandiving skupaj izvajamo potapljaški program.

 

Veselilo nas bo, da boste v novem šolskem letu z nami.

Pogoj za vpis

Pogoj za vpis v oba programa je dopolnjenih 8 let in dobro znanje plavanja.

Termini

Program poteka na podlagi vašega izbora 1x ali 2x mesečno od oktobra do junija (9 ali 18 obiskov, vedno ob petkih popoldan) v Aquaparku Žusterna.

Oprema

Vsa oprema je vključena v ceno programa – otrok potrebuje le kopalke in brisačo.

 

V kolikor bi želel vaditi s svojo ABC opremo (maska, dihalka, plavuti), jih seveda lahko prinese.

Cenik

Program se plačuje trimesečno.

 

  • 1 obisk na mesec

  • 60/ 3 mesece
  • 2 obiska na mesec

  • 110/ 3 mesece

Prijavnica


Potapljaške avanture želim obiskovati:
1x mesečno2x mesečno)


Potrjujem, da so navedeni podatki resnični. Prijavnica velja tudi kot pristopna izjava društvu. Z oddajo prijavnice postajam član/ica Športnega društva Ocean. S članstvom pridobivam pravico do vključevanja v vse aktivnosti društva in dovoljujem, da bo Športno društvo Ocean uporabljalo moje podatke za obveščanje o vadbi in o novih programih društva. Z oddajo prijavnice dovoljujem tudi objavo morebitnih slik na spletu.