| Piškotki - Športno društvo Ocean .- plavanje in potapljanje za otroke in odrasle
Piškotki - Športno društvo Ocean .- plavanje in potapljanje za otroke in odrasle v Kopru na slovenski obali. pletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Športno društvo Ocean.
piškotki, športno društvo, ocean, koper, slovenska obala
16114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16114,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Piškotki

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

 

Na spletni strani uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1 in ne vsebujejo vaših osebnih podatkov.

 

Uporabljeni so le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje te spletne strani.

SEZNAM PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO
PHPSESSID – trajanje: seja complianceCookie – trajanje: 1 dan _ga – beleženje obiska strani

 

Za beleženje statistike obiskanosti strani, uporabljamo sistem, ki zapiše le sejni piškotek in ne sledi vašemu nadaljnemu vedenju na spletni strani oz. v povezavi z drugimi stranmi. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z rabo zgoraj navedenih piškotkov.

KAJ PRAVZAPRAV SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne tekstovna datoteke, ki se prenesejo na računalnik obiskovalca spletne strani ob njegovem obisku in običajno vsebujejo:

 

ime strežnika, s katerega je bil piškotek poslan,

življenjsko dobo piškotka in

vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

 

Samo strežnik, ki je ustvaril in poslal piškotek obiskovalcu, ga lahko tudi prebere in uporablja. Piškotki so shranjeni v posameznikovem računalniku in jih lahko kadarkoli odstrani.

ČEMU SO PIŠKOTKI NAMENJENI?

Piškotki niso namenjeni zbiranju informacij osebne narave in jih tudi ne vsebujejo. S pomočjo uporabe piškotkov zagotavljamo delovanje spletne košarice, možnost opravljanja spletnih nakupov in vam zagotavljamo prijazno uporabniško izkušnjo.